top of page

Будемо знайомі 

Всеукраїнський бухгалтерський Клуб – це некомерційна, неприбуткова всеукраїнська професійна громадська організація, яка об'єднує українських бухгалтерів, державних службовців, юристів і аудиторів з метою задоволення та захисту законних прав та інтересів своїх членів щодо розвитку сучасної методології в сфері бухгалтерського обліку, впровадження актуальних наукових тенденцій в стандарти бухгалтерського обліку в Україні, а також захисту суспільних інтересів у професійній сфері та інших сферах суспільного життя. Клуб об'єднує величезну кількість бухгалтерів з усієї України (більше 80 000 чоловік).

UtekaBusinessEvents - це компанія, головною метою якої є створення подій, вартих уваги, а також майданчиків для проведення ділових та освітніх заходів.

 

Команда професіоналів ВБО протягом 8 років створювала "під ключ" статусні, ділові, і головне, незабутні заходи, такі як Конгрес, галузеві Форуми, семінари, корпоративні події для Всеукраїнського бухгалтерського клубу і Видавничо-консалтингової компанії "Баланс-Клуб".

ФОРУМ БУХГАЛТЕРІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ єдине місце спілкування з колегами, державними чиновниками і фахівцями міжнародного права з питань реформування системи оподаткування та виходу українського сільгоспвиробника на європейський ринок.

 

Перший форум бухгалтерів сільськогосподарьскої галузі України відбувся в листопаді 2013 року в м. Ялті. У Форумі взяло участь більше 70 учасників з усієї України, серед яких бухгалтери провідних агрогосподарств України, фахівці держорганів і громадських організацій.  Другий Форум відбувся вже в Києві, де зібралися представники майже з усіх регіонів України.


Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі став базою спілкування, усі учасники заходу активно брали участь в обговореннях важливих питань, що хвилюють усіх аграріїв.

Відгуки учасників:

«Дуже велика подяка всім працівникам, які організували для нас, бухгалтерів сільського господарства, такий Форум. У кожного з нас є запитання щодо ПДВ, спецрежиму, фіксованого сільгоспподатку, а з відповіді починається обговорення. Це дуже зручно – одержати відповіді на свої запитання у такій формі. Та й час проведення зручний: квартал закінчився, а щомісячна звітність тільки розпочинається. Буду обов’язково і на наступному Форумі.»

Тетяна Русіна

головний бухгалтер ТОВ «СП «Агродім» 

 Благодарю за то, что часто выручали нас в тупиковой ситуации. 

Спасибо за то, что ваши консультации просты и доступны для нас. Вы никогда не остаётесь в стороне от сельских проблем и выходите в государственные исполнительные органы по вопросам усовершенствования законодательства. 
     Огромная благодарность вам за инициативу проведения Дня бухгалтера и Форума бухгалтеров сельхозотрасли Украины, что в большой степени поднимает престиж бухгалтерской профессии. 

 

Тамара Пимогина

зам. главного бухгалтера  ООО «Дружба Народов»

 

До зустрічі на Третьому форумі бухгалтерів сільськогосподарської

галузі України.

вересня,
Одеса
bottom of page